Lindi më 1904, në Pukë. Më 29 qershor 1952, me vendim nr. 88, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi “për strehim dhe furnizim kriminelësh“, me 7 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 1480
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.