Lindi në Rajcë, Librazhd. I burgosur politik. U arratis nga Shqipëria dhe vdiq
në burg në Shkup.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 6, FL. 321; Liria, 29
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.