Lindi më 12 maj të vitit 1935, në qytetin e Tetovës, në Maqedoni. Më 2 gusht 1968, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për «krime tradhëti ndaj atdheut, tentativë arratisjeje dhe ndihmë për arratisje» dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 275
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.