Lindi më 15 maj të vitit 1950, në fshatin Vuno të Vlorës. Më 5 korrik 1973, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Rrethit të Fierit e deklaroi fajtor për «krimin e tradhëtisë ndaj atdheut në formën e arratisje» dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar).

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 696.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.