Lindi më 1912, në Prizren. Më 31 tetor 1953, me vendim nr. 205, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e tradhtisë ndaj atdheut në formën e spiunazhit" dhe e dënoi me 12 vjet burg e humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 235
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.