Lindi më 1925 në Jugosllavi. Më 10 mars 1964, Gjykata e Tiranës e dënoi për “agjitacion e propagandë dhe spiunazh” me 12 vjet burg dhe konfiskim të pasurisë.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl. 915
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.