Lindi më 1879, në Kostur, Greqi. Më 6 janar 1951, me vendim nr 2, Gjykata Ushtarake territoriale e Korçës e dënoi për "dhënie e informatave diversantëve", me 7 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.557-558
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.