Lindi më 5 janar të vitit 1903, në fshatin Dukat të Vlorës. U dënua si «sabotator i pushtetit dhe armik i popullit». Më 24 gusht të vitit 1946, Komiteti Ekzekutiv i Nënprefekturës Qendër Vlorë urdhëroi sekuestrimin e gjithë pasurisë së tij.

Burimi: Gazeta Zyrtare, nr. 87, 17 shtator 1946, f. 6.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.