Lindi në vitin 1909, në Shalës të Sarandës. U arrestua më 23 maj 1959, dhe më 21 shtator të po atij viti, me vendim nr. 23, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor "për moskallëzim të krimit kundër shtetit" dhe "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 306
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.