Lindi në Shkodër, në vitin 1919. U arrestua më 4 shtator 1952 dhe, me vendim nr. 4, datë 9 janar 1953, Gjykata Ushtarke e Shkodrës e deklaroi fajtor për «bashkëpunim me diversantët», dhe e dënoi me 8 vjet burg dhe humbjen e të drejtave civile për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 122.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.