Lindi në vitin 1920, në fshatin Gurzi të Milotit. U arrestua mbrëmjen e 11 dhjetorit 1945 si anëtar i organizatës antikomuniste «Bashkimi Shqiptar», gjyqi kundër anëtarëve të së cilës filloi më 28 janar të vitit 1946. Më 2 shkurt të po atij viti, Gjykata Ushtarake e Qarkut të Shkodrës e dënoi me vdekje. Katër ditë më vonë, më 26 shkurt, dënimi iu kthye në burgim të përjetshëm. U arrestua sërish më 1975, dhe më 13 dhjetor të po atij viti, Gjykata e Krujës e dënoi me 10 vjet heqje lirie dhe konfiskimin e pasurisë për «agjitacion e propagandë».

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 182.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.