Datëlindja: 1889. Vendbanimi: Barish, Pukë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 21 mars 1948. Dënuar: 6 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka qenë korrier i kriminelëve duke i strehuar dhe furnizuar

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.