Lindi më 1917, në Theth. Më 6 maj 1950, me vendim nr. 90, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor "për krimin e strehimit dhe furnizimit të arratisurve" dhe e dënoi me 8 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 284
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.