Lindi në vitin 1886, në Berishë të Pukës. Më 8 gusht 1949, me vendim nr. 126, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e strehimit, bashkëpunimit dhe furnizimit të kriminelëve të luftës" dhe e dënoi me 6 vjet burg, humbjen e të drejtave civile për 3 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 15, f. 196-197
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.