Lindi në Gril të Shkodrës, në vitin 1959. Me vendim nr. 331, datë 23 dhjetor 1978, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie. U arrestua sërish më 7 qershor 1987, dhe me vendim nr. 45, datë 8 tetor 1987, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit të mbetur në tentativë" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 204
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.