Lindi më 29 dhjetor të vitit 1965, në Himarë. Më 22 qershor 1984, Gjykata e Qarkut të Fierit e dënoi për «tradhëti ndaj atdheut» me 10 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar), 5 vjet internim dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 12
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.