Lindi në Gopesh të Korçës. Më 24 prill 1967, me vendim nr. 7, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut dhe agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 14 vjet burg dhe 5 vjet internim. Më 25 maj 1967, me vendim nr. 138, Gjykata e Lartë la në fuqi vendimin për "agjitacion e propagandë" dhe ndryshoi "tradhëti ndaj atdheut", duke e dënuar përfundimisht me 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 10
Burimi: AISKK, F. 1, V. 2017, D. 81, fl. 44-45
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.