Lindi më 1888, në Karroq, Sarandë. Më 11 nëntor 1947, me vendim nr. 236, Gjykata Ushtarake e Gjirokatrës e dënoi me 3 vjet burg dhe punë të detyruar për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit dhe sabotator i zgjedhjeve».

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 69, FL. 52-53
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.