Lindi më 1942, në Sarandë. Më 22 prill 1967, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi për tradhti ndaj atdheut, me 7 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 380
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.