Datëlindja: 1870. Vendbanimi: Korçë, Korçë. Shtresa: qytetare e varfër. Data e arrestimit: 1 tetor 1946. Dënuar: 6 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka agjituar dhe propaganduar kundër pushtetit

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.