Lindi më 1925, në Lushnje. U arrestua më 25 mars 1960. Më 30 nëntor 1961, me vendim nr. 32, Gjykata e Vlorës e deklaroi fajtor "për krimin e agjitacion e propagandës kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 7 vjet burg. Liruar më 26 gusht 1965.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 255
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.