Lindi më 1933, në Gjirokastër. U arrestua më 16 nëntor 1952, dhe më 29 prill 1953, me vendim nr. 32, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor "për krimin e veprave përgatitore për të kaluar kufirin" dhe e dënoi me 14 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 229
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.