Lindi në vitin 1927, në Dhivër të Sarandës. U arrestua më 17 tetor 1952, dhe më 25 prill 1953, me vendim nr. 161, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor "për organizim të një grupi spiunazhi kundër interesave të atdheut" dhe e dënoi me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 215
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.