Lindi më 1919, në Gjirokastër. Arrestuar më 21 shtator 1952. Më 24 mars 1953, me vendim nr. 18, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi "për akte terroriste" dhe për "agjitacion e propagandë" me 10 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave për 3 vjet. Liruar më 2 qershor 1961.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 197
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.