Lindi më 1941, në Sopik, Gjirokastër. Më 30 dhjetor 1967, me vendim nr. 35, Gjykata Gjirokastër e dënoi për “agjitacion e propagandë“, me 7 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, Fl. 136-137
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.