Lindi më 1937, në Terihat, Gjirokastër. Më 31 mars 1959, me vendim nr. 7, Gjykata Ushatarake e Gjirokastrës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut" me 15 vjet burg, dhe konfiskim pasurie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5/1, Fl. 2713-2714
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.