Lindi në Athinë, në vitin 1923. U arrestua më 1 gusht 1954, dhe më 11 tetor 1955, Gjykata e Lartë e daklaroi fajtor "se ka qenë i rekrutuar si agjent i zbulimit grek, është futur në terrorin e R. P. Sh për të kryer veprimtari spiunazhi", dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie. U arrestua sërish më 1967, dhe më 24 mars të po atij viti, Gjykata e Qarkut të Shkodrës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacionit dhe të propagndës kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie. U arrestua për të tretën herë më më 13 tetor 1977, dhe më 28 prill 1978, Gjykata e Rrethit të Mirditës e deklaroi fajtor për "krimin e spiunazhit në bashkëpunim" , "agjitacion dhe propagandë kundër shtetit tonë socialist" dhe e dënoi me 25 vjet heqje lirie.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 29
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.