Lindi në Korçë, më 10 korrik të vitit 1926. U dënua për "çështje politike" dhe vuajti rreth gjashtë vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 238, V. 2
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.