Lindi më 1916, në Korçë. Më 1949, u dënua "për tregti të ndaluar", me 4000 lekë gjobë. Arrestuar sërish më 1 korrik 1950. Më 19 korrik 1950, me vendim nr. 582, Gjykata Korçë e dënoi "për mos regjistrim të tokës", me 5 vjet burg dhe punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 238
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.