Lindi në vitin 1921, në fshatin Stajkë të Shkodrës. U arrestua më 26 tetor 1965, dhe më 21 dhjetor të po atij viti, Gjykata e Shkodrës e dënoi me 8 vjet heqje lirie dhe konfiskim të pasurisë "për tradhti ndaj atdheut në formën e tentativës për arratisje". U lirua më 8 shtator 1973.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 616-617
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.