Lindi në Tiranë, në vitin 1930. Me vendim nr. 404, datë 21 tetor 1953, Gjykata e Lartë (Kolegji Ushtarak) e deklaroi fajtor për «moskallëzim krimi» dhe e dënoi me 3 vjet burgim.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 388.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.