Lindi në Çorovodë, në vitin 1959.  Me vendim nr. 35, datë 24 mars 1986, Gjykata e Rrethit të Durrës e deklaroi të papërgjegjshëm për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dërgoi për mjekim të detyruar në Spitalin Psikiatrik të Elbasanit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 364
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.