Lindi në Dhërmi të Vlorës, në vitin 1931. U arrestua më 24 qershor 1956, dhe me vendim nr. 165, datë 21 nëntor 1956, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor "tentativë arratisjejeje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 13 vjet burgim, konfiskim të pasurisë (të pjesës së tij), si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë. U lirua më 23 shtator 1963.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 333
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.