Lindi më 1890, në Berat. Me vendim nr. 715, 29 shkurt 1948, Gjykata Ushtarake e deklaroi fajtor për "faje kundër shtetit dhe popullit" dhe e dënoi me 6 vjet burg, punë të detyruar, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 202
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.