Lindi më 1910, në Paftal, Berat. Arrestuar më 10 shtator 1947. Më 7 korrik 1948, me vendim nr. 60, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi për "ndihmesë materiale organizatës së Ballit Kombëtar, ka organizuar grupe me elementë të pakënaqur nga pushteti popullor", me 6 vjet burg, punë të detyruar, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet. Më 10 dhjetor 1948, Gjykata e Lartë Ushtarake e shpalli të pafajshëm.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2016), 416
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.