Lindi në vitin 1914, në Dhivër të Sarandës. Më 4 dhjetor 1970, me vendim nr. 33, Gjykata e Sarandës e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 5 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 307
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.