Lindi më 1915, në Aliko, Sarandë. Më 24 qershor 1967, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi "për agjitacion e propagandë", me 8 vjet burg, dhe heqjen e së drejtës elektorale për 3 vjet. Më 10 janar 1975, Gjykata e Fierit, e dënoi "për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" , me 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 235
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.