Lindi në vitin 1954, në Sarandë. Më 8 maj 1987, me vendim nr. 2, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut dhe agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 174
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.