Lindi në Vlorë, në vitin 1933. Më 21 tetor 1972, Gjykata e Rrethit të Vlorës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut mbetur në fazën e përgatitjes" e "agjitacion e propagandë kundër pushtetit" dhe e dënoi me 17 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 357
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.