Lindi në vitin 1939, në Tiranë. Më 26 prill 1976, me vendim nr. 252, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandës kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 328
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.