Lindi më 1938, në Shijak. Arrestuar më 1 shkurt 1979. Më 16 mars 1979, Gjykata e Durrësit, e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë", me 5 vjet burg dhe heqjen e së drejtës për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 152
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.