Datëlindja: 1915. Vendbanimi: Prodan, Kolonjë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 21 shkurt 1951. Dënuar: 1 vit. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka qenë polic dhe abuzoi në kryerjen e detyrës

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.