Lindi në vitin 1922, në Shkodër. Më 27 nëntor 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi «armik i popullit» dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie dhe punë të detyruar, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave civile dhe politike për 5 vjet kohë. U fal me dekret të Presidiumit të Kuvendit Popullor, më 26 nëntor 1951.

Burimi: AISKK, F. 1, V.2012, D. 1, Fl. 690.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.