Lindi në fshatin Shënkollas të Devollit, më 20 qershor të vitit 1889. Më 6 janar 1951, Gjykata e Korçës e deklaroi fajtor për "bashkëveprim me diversantët" dhe "dhënie informatash", dhe e dënoi me tetë vjet heqje lirie.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 139
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.