Lindi më 1909, në Marinë. Me vendim nr. 42, datë 4 korrik 1949, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë», dhe e dënoi me 5 vjet burg, punë të detyrueshme, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 1 vit kohë. Më 26 nëntor 1951, iu fal koha e mbetur e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 379
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.