Datëlindja: 1921. Vendbanimi: Patos, Fier. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 13 shkurt 1950. Dënuar: 6 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe ka furnizuar të arratisur

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.