Datëlindja: 1912. Vendbanimi: Baban, Korçë. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 27 tetor 1944. Dënuar: 20 vite. Zbritje dënimi: 10 vite. Akuza: ka qenë ballist dhe ka luftuar kundë Lëvizjes NÇL

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.