Lindi në vitin 1915, në Lushnjë. Me vendim nr. 207, datë 19 nëntor 1945, Gjykata e deklaroi "armik të popullit, se ka marrë pjesë në luftime e operacione kundër L. N. Çl." dhe e dënoi me 7 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave qytetare-politike.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 418
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.