Lindi më 26 dhjetor të vitit 1939, në Tiranë. Më 7 gusht 1965, Gjykata e Rrethit të Elbasanit e deklaroi fajtor «për krimin e tradhëtisë ndaj atdheut» dhe e dënoi me 11 vjet heqje lirie. Ky vendim u la në fuqi edhe nga Gjykata e Lartë, më 15 shtator 1965.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 333.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.