Lindi më 1928, në Mat. Më 26 gusht 1946, me vendim nr. 444, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin si amik i popullit dhe sabotator" dhe e dënoi me 10 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2015, D. 27, Fl. 401-402
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.